marta2
2007.03.21
|
|
0 0
97
|
Bocs hogy a beígért receptek elmaradtak, de én kutyakozmetikus vagyok, és beindult a munka, alig van időm gépezni, de ami késik nem múlik. Nekem van 20 és 24 cm.-es edényem is. Az atmoszféra a régi változat/használtan vettem/, de a célnak ez is megfelel. Sütés: felmelegíteni az edényt az első pirosig, régi edénynél 11 óra állásig, utána zsír nélkül beletenni a húst, egy picit odakapja, de majd utána feljön magától. Ha pörköltet csinálsz ugyanígy beletenni a húst, kifehéríteni és utána jöhet minden fűszer bele meg a hagyma, lezárni a tetővel és lezárástól kb, csirke 5-6 perc, marha 10 perc, pacal 18 perc, stb. |
Előzmény: bmari62 (92)
|
|