biki Creative Commons License 2007.03.21 0 0 21

Ebben az országban mindent meg lehet csinálni, egy a léyneg, nekik hasznuk leygen.

Csalódtam Dercében, hogy adott rá engedélyt. Nekem nagyon tetszik a sziget, igaz én az összekötő túloldalán lakom. Régen is sokat mentünk át, még tavaly is voltunk sütögetni. Félek, hogy ott is mindent tönkretesznek, mint nálunk tették (Római). Azóta többet járok át a népszigetre, mert ott még Dunapart hangulat van. REmélem, meg is marad. azok a régi üdülők is nagyon tetszenek, azokat kellene "kiadni" nyárra, nem építkezni. szemetek.

 

Környezetvédelmi szervek, hivatalok is csak hazudoznak, nem tesznek semmit (nem tudnak/nem akarnak) csak jártatják a szájukat. Nekem pl. a III. ker. önkormányzat környzetvédelmise hazdott a szemebe éveken keresztül óbudai dolgokba, és soha sehol senki nem tud segíteni, utálom azokat is. (bár friss környezetmérnök vagyok és nem tudok elhelyezkedni, uyghogy ne sírjon az ország, hoyg igy úgy környeztvédelem. nincs ránk szükség, és amúyg sem csinálnak semmi hasznosat)

Szerintem ezért nem válaszoltak a te leveledre sem itt, és ha szeméylesen elmész, majd hablatyolnak össze-vissza.

 

off:

a zöldek tiltakozatk pár éve a 9. ker haller u. paic beépítése miatt. eredetileg valami nayg játszóteret,uszodát akartak csinálni, de 3-4 fát kellett volna kivágni. zöldek óbégttak, addig amíg lakóparkot építettek a piac helyére, zöldek is belementek, és több 10 fát vágtak ik

on

 

ebben az országban pénzről szól minden, és mindenki benen van.  

 

tényleg nem szerném, ha beépítenék ott a területet, jó lenen lejárni úgy, mint most