Unua Creative Commons License 2007.03.20 0 0 2

Enikő bosszúja

 

A Tizenkét dühös ember című előadás előtt, hat óra után nem sokkal lett rosszul Kaszás Attila színművész, akit azonnal kórházba szállítottak a Nemzeti Színházból. "Most az intenzív osztályon van, a legutolsó információk szerint stabil az állapota - nyilatkozta lapunknak Horváth Orsolya, a színház sajtóreferense, majd hozzátette - a rosszullét teljesen váratlanul ért mindenkit, számunkra ragyogó egészségnek örvendett." Az MTI értesülése szerint a negyvenhét éves Kaszás Attilát a mentőszolgálat rohamkocsijában újra kellett éleszteni.

 

Jordán Tamás, a Nemzeti Színház igazgatója a Napkeltében elmondta: a Kaszás Attilát a kórházba bekísérő Stohl Andrástól úgy tudja, hogy a színész agyvérzést kapott.

 

Az elmaradt darabban Kaszás Attila a negyedik esküdtet játssza olyan színészek mellett, mint Sinkó László, Trokán Péter, Kulka János és Garas Dezső.

A Jászai Mari-díjas színész 1984-től a Vígszínház, majd 2003-tól a Nemzeti Színház színésze. Játszott az Érzékek iskolájában, a Werckmeister harmóniákban, legutóbbi filmes szerepét a Kútfejek című vígjátékban alakította. Első felesége Eszenyi Enikő volt, első gyermeke második házasságából született tavaly júniusban.