144000 Creative Commons License 2007.03.20 0 0 352

"E virág által foglak összegyűjteni benneteket a különböző népekből és vallásokból, és ki fogom nyilvánítani előttetek atyai szeretetemet és irgalmamat. Az ő törékenységén keresztül fogom életre kelteni a nemzeteket, és megújítom őket lelki forradalommal. Az a szándékom, hogy e virágszál által mutassam meg szentségemet minden nemzet előtt. Azoknak azonban, akik megtiltják prófétáimnak, hogy prófétáljanak, trónomról csodálatos prófétai figyelmeztetést és parancsot adok választottammal kapcsolatban, őt pedig felkenem, hogy ne álljon ellen prófétai felszólításomnak."

"Egyiptom! Én prófétát támasztottam földedből, te pedig egykor kenyeret adtál Fiamnak, miért ne támaszthatnék tehát újból prófétát belőled? E prófétából az én Szavam hallatszik, amíg fel nem fedi és nyilvánosságra nem hozza az ördögök szarvait.

"Ki ne jövendölne,
ha szól az Úr, az Isten?"

"Jár-e együtt két ember,
ha nem értenek egyet?"

"Valóban, az Isten, az Úr
nem tesz semmit anélkül,
hogy szándékát el ne árulná
szolgáinak, a prófétáknak"

….. Nyugtasson meg téged az én olajom! Elhatároztam, hogy irgalmam kinyilvánításával megmentem ezt a nemzedéket. Legyetek ezért boldogok ti mindannyian, akik hangom dallamát halljátok és teljetek el velem, a ti Istenetekkel!”