gekkoka Creative Commons License 2007.03.18 0 0 7222
"Látom bomb ezt az összes fórumon közzé tetted változatlan formában amit csak ismertél!

Ez rossz ötlet volt! Az index fórumot kérlek kíméld!
Tudod az egy olyan hely amit az egész országban olvasnak a rakétások és nem azok akik csak most kezdték hanem azok akik szeretnék vinni ezt a hobbit valahova!

Oda olyan emberek járnak akik tényleg profik, én hozzájuk képest semmit nem tudok!

Képzeld el hogy van a kedvenc klubbod, ahová a te ismerőseid a te haverjaid járnak sok év óta.

Van egy zene gép, ami azt a zenét játsza amit ti szeretnétek, és ti használjátok.

Képzeld hogy váratlanul idegenek toppanak be, és olyan zenét kezdenek halgatni amit ti óvóda óta nem hallotatok! Mondjuk hupikék törpikéket vagy süsü a sárkányt!
Ti pedig a technóra grjedtek.

Igazából nem lehet ellene kifogásotok mert sem a zenegép sem a hely nem a tiétek de szarul esik!

Az Index fórum is egy ilyen klubb egy ilyen csöndes kis kocsma ahová az öreg rakétások járnak.

Nem mondom hogy ne gyere oda, sőt jó hogy ott vagy tanulsz!
Csak arra kérlek hogy a szinvonalt azt tarcsd!

Vagyis alkalmazkodj a többiekhez!

Halgass olyan zenét amit mi is! És ha valami nem igazán fontos akkor inkább egy másik fórumon tedd fel azt a kérdést! Mondjuk az enyémen! vagy a Pyrocenteren, ahova olyanok járnak akik ugyanojan zenét szeretnek mint te!

Remélem értetted a lényeget! És ez vonatkozik Sertésre is! Itt nem tudom a nic nevét.

Ez nem parancs volt hanem egy kérés, és nem megsérteni akarlak titeket, ezért próbáltam így leírni a helyzetet!

ui: nem tudom hogy észre vettétek e de én arra a fórumra csak akkor írok amikor kérdeznek vagy olyan dolgot tudok mondani ami érdemes arra hogy elovassa valaki.
Én ott egy seggdugó vagyok, és ezért inkább csöndben tanulok és néha pofázom!

Voltam egy találkozón, amin az index fórumos rakétés topic olvasói vettek részt, én ot a 21 évemmel tényleg csak segdugó voltam! ENNYI!"

Ezt a Pyrocenterre írtam miután zsinórba 3 fórumon olvastam az elöbb leírt történetedet változatlanul.

Most lehet hogy egy köcsög vagyok de akkor ez vagyok ezért bocs!
Sokan vannak akik csak olvassák ezt a topicot de az nem azt jelenti hogy nincsenek itt, szerintem szeretnék továbra is a megszokott szinvonalat olvasni.
Nem azt mondom hogy ne jöjjenek a kezdők de ez nem a pyrocenter.

Nekem is ég a pofán cefetül, egy másik fórumon egy pyró és robbantás topicot tönkrevágtam egy haverommal, nekünk persze nem tűnt fel.

Én csak meg akarlak kímélni bomb egy ilyen kínos érzéstől!