Nalmaf Omotyog Creative Commons License 2007.03.18 0 0 561
Hello.

Én egy műszaki szakközépben koptattam a padot, 700 valamennyi fiú mellett, volt vagy 10 lány (azok is akkor ribik...). Sok koleszos járt az osztályunkba és volt két srác, (nevezzük őket M-nek és Á-nak), akik elsőben sokat lógtak együtt. Csak egymással barátkoztak.... Pár embernek ez feltünt és mondogatták, hogy a két srác tutira homokos. Aztán másodikra közös szobát kértek a koleszba (két ágyas szobák voltak). Hát ennyire még sem lehetnek haverok... no de, hátha csak jó haverok. Aztán az "összeköltözés" után, már tényleg sülve-főve együtt voltak, csak egymás mellé ültek, tesi órán ha valami páros dolgot kellett csinálni, csak együtt... ha csapatjáték volt, csak egy csapatban voltak hajlandóak játszani. Na, szóval sok minden összejátszott. De senki nem volt benne biztos, ugye.

Aztán egyszer negyedikben, ez a két srác egyszerre volt beteg, vagy hiányoztak egy adott napon, nem tudom. Nem kellett nekik magyar dogát írni, a tanár hátra ültette őket. Mindenki előre néz, ír, vagy épen puskáz és a tanárt figyeli...
Hamarabb készlettem, vagy nem tudtam mit kell, ezért forgolódtam. Amikor hátranéztem, láttam hogy M, Á-nak simogatja a nadrágját a pad alatt a péniszénél... megböktem a mellettem ülőt, erre az is hátra nézett.... Egy idő után már a fél osztály őket bámulta és csak akkor vették észre, hogy szinte mindenki őket nézi, róluk sustorog, amikor a tanár csendre utasította a bandát.
Volt két csaj az osztályban, az egyik (J) M-el még elsőben lefeküdt. Elég jó csaj volt (175-180 körül, hosszú vörösre festett haj,szép kellemes arc, legtöbbször mini cuccokban járt, hosszú combok… de a lényeg a csajon a saját állítása szerinti D kosaras mellei voltak… nah azokért mindenki oda volt a suliban, még az is, aki azt mondta, hogy nem :D), meg szerette is a változatosságot, az a több f@szt mint kilincset fajta (hetente kétszer bulizok és leiszom magam, majd a kocsiban b@szok tipus).
Á és M elég jó képűek voltak (ezt több lány ismerősünk is mondta) és mindkettőnél bepróbálkozott a csaj... az egyik ugye megvolt, a másik viszont lerázta magáról (ez olyan stréber jó fiú volt). Na, de ez is férfiból van, hát a szalagavató buliban rábeszéltük a csajt, amikor már félrészeg volt, hogy ugyan próbálkozzon már be a másik srácnál is. A csaj el is rángatta valahová a suliba... olyan 5 perc múlva jött vissza és részegen ugye, fél hangosan megállapította még a folyóson "ez buzi, ez az...." Megkérdeztük miért mondja ezt és azt mondta eddig nem volt olyan srác, akinek ne kellettek volna a mellei..... De tényleg csaj olyan észveszejtően jól nézett ki és akkor is olyan dögös kis estélyiben volt…. hm.. így pár év távlatából is emlékszem rá :-)

Az első srácnak, 3 hét múlva barátnője lett.... láttuk is meg minden. Szóval... ő csak bi volt, de a másik meleg :-)