ribizli Creative Commons License 2007.03.18 0 0 3911
A tojás fertőtlenítéséről-tárolásáról hosszan vitázhatnánk, általában nekem is az a tapasztalatom, hogy sokáig eltartható hűvös helyen, de sajna teljesen megbízható származásúval (rokontól) is jártam már meg, így inkább nem tartogatom. :)
A tojásinfo.hu nekem is tetszik. :))

Zitka, igazából nem esik jól a kritizálás, mert olyan ordító hibákat emeltem ki, amiket szerintem egy átlagos háziasszony is észrevesz, Stahljuci meg szakembernek tartja magát, és felvilágosítani próbál - amennyire tudom. Krumplinudlit normál krumpliból, teljes kiőrlésű liszttel, édesítésként meg vagy kevés lekvárral vagy mézzel ajánlva (merthogy porcukor és lekvár volt, a vágóképeken fehér nudlikkal) többre ment volna...
Kicsit átgondoltabban sokkal hasznosabb lehetne, és ez bosszant engem.
ribizli
Előzmény: t3v3d3s (3908)