Alfrédi Creative Commons License 2007.03.17 0 0 1091

 Légy üdvözőlve minálunk, kedves Mriya!

 

   - Örökké azt lesem (azt lessük) , mikor bukkan fel ismét  a színen egy új (vagy egy régi )lány, aki a rejtett pisis dolgairól lazán és önfeledtem  mesél nekünk úgy, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Elmond mindent, minden kicsi részletet, ahogy eszébe jút, mert a részletekben ott lapúl a lényeg. Mindig abban bújnak meg az izgató finomságok. Nem kell mást tenni, csak írni egyszerüen, ahogy jön és kész.

 Vagyis jól jön, ha az ember laza és szókimondó, - amilyennek Te is igégkezel Mriya!

 

 Végre válaszolhatok gondolataidra:

 

 -  Ne aggódj! Itt a 100%.os férfiak túlsúlyban vannak, egy-egy -mondjuk-  27 vagy 54%-os férfivel szemben.    - És ne feledkezzünk meg a 100%-osan nőkről sem, mert itt ilyenek is vannak, nem is akármilyenek...!  - Apropó. - Mriya, mire gondolsz olyankor, ha egy nő bepisil?

 

 - A történeted olyan hatással volt rám, hogy olvasás közben egyszerüen előugrasztottam kukit, és óvatosan bántam vele, hogy ne midjárt egy perc alatt menjek el, hanem élvezkedjek is előtte legalább 8-10 percet, mialatt az esetedet elképzelem.

Kérdésem Hozzád: -hogyan csináljátok Ti lányok azt a kunsztot, hogy mikor pisilni kell, combokat pedig zárjátok, hogy a csikló olyan ingerlést kap, hogy el tudtok élvezni. Ehhez pisi inger is kell, vagy csak elég a szoritás?

 

 - Jó, hogy őszinte vagy, valóságot irsz. Ez a legfontosabb! Persze lehet fantázia is, csak tudjunk róla.

 

 - Mi az, hogy "több, mint 7dl" vagy a Pilótának irott több mintegy 1 literes pisilési fantáziálás ??????? Én érzékeny vagyok az ilyen adatokra.  Ezeket légből kaptad vagy.... - Csak neem!!  - Megmérted egyszer netán??  -  Honnan tudod megtippelni.....?

 

 Egyszóval őrülők Neked!!  Biztosan van soknéhány bepisilős kalandod - mert mindenkinek van. Írd meg, az nagyon kell!

 Ja, és bárcsak lenne egy nő, aki nem engedne ki pisilni, bárhogy rimánkodok is neki... De ilyen nő nincs.   Vagy mégis?  Neked mi járna a fejecskédben, ha a szemed láttára pisilném őssze magam, mert már nem bírnám visszatartani??,

 

 Kérdezd ami eszedbe jut!

 

 Jó, hogy itt vagy!! Remélem maradsz is!

 

 Alfrédi.