Pöttyke23 Creative Commons License 2007.03.17 0 0 1616
Sziasztok!

Egy kicsit off leszek, de valamelyest kapcsolódik a kérdésem a témához és mivel nem találtam más topikot, ami ezzel foglalkozna, ezért gondoltam talán itt segítséget kapok.

Az én problémám nem a szőrtelenítéshez kapcsolódik (bár én is szívesen megszabadulnék tőlük), hanem az esztétikai lézeres műtétekhez. Az én gondom ugyanis az arcom, amin elég sok és zavaró hajszálértágulat van. Nagyon szeretném ezeket eltűntetni és olvastam, hogy ma már ez lézerrel megoldható. El is kezdtem utánajárni, hogy milyen klinikák foglalkoznak ezzel viszont bizonytalan vagyok, hogy melyiket válasszam. Olvasgattam ezt a topikot, hogy talán így kapok valamiféle benyomást, hogy hova érdemes menni, de mivel itt konkrétan a szőrtelenítésről van szó, így nem az igazi. Viszont olyan fórumot meg nem találtam a neten, ami az én problémámmal foglalkozna. Pedig szívesen olvasnék tapasztalatokat ez ügyben.
Szóval a kérésem az lenne, hogy ha van esetleg valakinek ilyen téren bármilyen tapasztalata vagy ötlete, hogy hová foduljak, kérem az segítsen!
Előre is köszi mindenkinek!