Híd Creative Commons License 2007.03.15 0 0 71

Nekem egyébként OTP-s elektronikus számlacsomagom van, kényelmes bankoló vagyok, mindent automatából, interneten intézek, úgyhogy megéri, azt hiszem. A csomag havonta 1200, ha számlakivonatot kérsz papíron, 1290 forint.

Havi 4 kp-felvétel ingyen, és OTP-s automata van dögivel mindenhol, nem kell sokat keresni. Az interneten ingyen van minden utalás meg csoportos beszedési megbízás belföldre. Emellett ingyenes a számlakontroll, jön az sms, ha megjön a fizu, vagy ha 20 ezernél nagyobb mozgás van a számlán. Ingyenes az elektronikus aláírás. A megtakarítási számla is ingyen van, arról kétszer vehetek fel havonta, és 5 százalékot ad a 100 ezer forint fölötti pénzre, meg van egy bankszámla virtuális bankkártyával internetes vásárláshoz. A rendes bankkártya is ingyen jár hozzá, ami vagy 150-200 forint megtakarítást jelent havonta.

A CIB-nél láttam 549-ért hasonlót, ha odamegy a fizum csak 149, de csak egy kp-felvét van ingyen, utána 250 darabja, 100 forint a számlakivonat, fizetni kell a bankkártyáért, és a számlamozgásokról havi 400 forintért jön az sms-es. Hát nem is tudom, lehet, hogy valamivel olcsóbb, de ahogy magamat ismerem, hogy pl. nem szeretem nézegetni, mikor vehetek már fel megint kp-t ingyen, sok kp-val meg nem szeretek kolbászolni, nem biztos, hogy sok különbség lenne.