Koszonom a valaszokat Neked is es Maydayray-nek is!
Nem kerget a tatar, ugyhogy nyugodtan lassithatok. Mondjuk mostantol az otven percet hanyagolom egy darabig, maradok a jol bevalt feloras programnal.
Egyelore lassan futok, inkabb ugy mondanam, kocogok, de amit olvastam, az alapjan az ember magatol is kicsit gyorsabb, dinamikusabb futasra all at idovel, en ezt abban merem, hogy a "harminc perces" programom (ami tkp. nem idore megy, csak a tavolsagot nem tudom pontosan merni* - a lenyeg, hogy egy fahidon at a to tulpartjan fekvo faluig; utana jonnek az igazan jo puha turautak, azokon sokkal jobb futni) most mar csak kb. huszonhat-huszonhet perc (mondjuk eredetileg is inkabb csak huszonnyolc volt), bar ez lehet meg meresi hiba is. Amikor megfordulok altalaban begyorsulok, mert visszafele lejto van (nyilvan odafele kis emelkedo), es jol esik.
A vegtelensegig nem akarom emelni az adagot, mivel az idom korlatozott, kb. heti haromszor egy oranal tobb idot nem nagyon akarok szanni ra egyelore (nyilvan maraton elott kozvetlen felkeszulesi szakaszban lehetne tobb is), majd ha nagyon ugy erzem, nincs semmi bajom, legfeljebb gyorsitok a tempon.
Amugy a terdem nem faj, csak ugye az ember alaphelyzetben nem erzi, hogy van terde, tegnap az otven perc vegen meg en ereztem Kb. onnantol hogy az utolso szakaszra ertem a lakasomig (ami mar betonon vezet), ott at is mentem setaba. (Egyebkent masodszor futottam le, elsore is ugyanitt megalltam, igy lett kicsit rovidebb a program.)
*Kb. ket kilometer oda ugyanannyi vissza, de lehet kicsit kevesebb.