ZsuR Creative Commons License 2007.03.14 0 0 459
Vendeglatas. . .


A fo etel: "Spicy Beef Tenderloin" - amit szinten nyolc orat kell marinalni, ami jo, este osszekeszitem - holnap sutom.

2,5 kg vesepecsenye (tenderloin)

1 csesze "Port" bor
1 csesze szoja szosz
1/2 csesze oliva olaj
1 kaveskanal torott bors
1 evokanal thyme
1/2 kiskanal "hot sauce"
4 gerezd osszenyomott fokhagyma
1 baberlevel

Keverd ossze a marinalashoz a hozzavalokat, es a szepen megtisztitott husra ontsd ra - 8 orat marinald, idonkent forditsd meg.

A hust tedd egy 425 F-ra (218 C) elomelegitett sutobe es susd 45-60 percig (ha van egy racs a tepsibe, az kell, az jo, idonkent locsold a marinalo level).
Ha hus homerot hasznalsz:
ha hus belseje
140 F (60C ): rare
150 F (65 C): medium rare
160 F (70 C): medium

Legalabb 10 percig pihentesd szeleteles elott.
Előzmény: Kero (454)