monkat Creative Commons License 2007.03.14 0 0 5070

 

Tünetek lehetnek: hányás,hasmenés, hasi görcsök ,ekcéma, légúti tünetek(pld.bronchitis)végül egyéb tünetek:étvágytalanság fogyás stb.

 

Ezek általában az ételallergia tünetei, és tényleg az a diagnózis felállításának a feltétele,hogy a táplálék adása után klinikai tünetet okoz, majd a táplálék elhagyása után  tünetmentesség lesz, majd ismételt bevezetés újból a tünetek kiújulását eredményezi.

 

Szóval van abban valami amit az orvos/védőnő mond.

 

Szvsz mivel nálad kiderült a kazein allergia, ami tul.képpen az egyik tejfehérje, (80%) fő az elővigyázatosság.Azt mondják is, hogy ha az egyik szülő pld.tejallergiás, akkor sokkal nagyobb a veszélyeztetettség a gyermeknél.

 

 

(Nekem nem vigasz, hogy ált. a gyerekek 3-4 éves korukra kinövik.Nálunk ugyan nincs eddig semmi tünet, már adok savanyított tejtermékeket, remélem nem is lesz, mert az ugye nagyon komoly diétát és odafigyelést kíván.)

 

Szerintem nem biztos hogy gyermekkorodban is megvolt a tejallergiád, lehet h csak később alakult ki, biztos h nálad is jelentkeztek volna tünetek.Csecsemőkorban életveszélyes is lehet, ha nem kezelik.De ez csak egy gondolat volt.El is dugulok.

Előzmény: szunda77 (5069)