Torkosborz' Creative Commons License 2007.03.14 0 0 113246
Lassú Nyíl,

Vissza kell vonnom, hogy semmi utohatasa nem volt a versenynek: az elmeallapotomra kihatasa volt, most a beszamolo nagy reszet torolnem. Egyebkent egy park kozeleben lakom, amely ritkas agu bokrainak takarasat"termeszetesen" nyilvanos WC-nek hasznaljak a kozeli buszmegalloban allok, az ejszakai bulizok es a hajlektalanok. En meg megyek-jovok munkabol, munkaba, bevasarolni tekerni es sokszor majdnem elhanyom magamat. Nyilvanvalo, hogy nem fogok ugyanigy viselkedni.

A fentieket, ha nyilvanos lenne az e-mail cimed, akkor nem ide irtam volna.

Hauanita,

Teljesen igazad van. A szerzodes/neves el lett olvasva, a doc formatumot csak azert emlitem, mert igenytelensegnek es kontar munkanak tartom a doc es xls fileok netre valo kirakasat. Nagy meretuek, eroforrasigenyes kulso program kell a megnezesukhoz. Ha olyan nehez kiexportalni html-be a doc filet, vagy vi-jal html-t szerkeszteni, akkor ott az erre valo pdf formatum.

Akkor tomoren: nehezmenyezem, hogy a szervezok magasrol tojtak a fejemre, a befizetetett nevezesi dij ellenere nem biztositottak az igert ketszeri frissitest, magamra hagytak az orszaguton es nem biztositottak az idomerest a celban. A frissites hianya es az, hogy megelozte oket a kiserokocsi es szivtak a szmogot, tobb embert erint, csak ok nem irnak ide.

A kozeptavval kapcsolatban igazad van, nekem a normal edzesadagom ennel sokkal tobb, 40-60km kozott szoktam futni egy heten. Ezt 1991-1996 es 1998-2006 kozott kell erteni. A baj csak az, hogy "atmenetileg" munkahelyi extraterheles miatt erre most nincs idom. Remelem bar heten belul megoldodik ahelyzet, mert kezdek NAGYON erdekes tuneteket produkalni.

Koszonom a figyelmeztetest, Fonyodra sajat frissitovel es kiserovel megyek.
Előzmény: Hauanita (113211)