Nem tom... Én képzőművészetin tanultam anno.
Próbált volna valaki nálunk belső rendet vagy nemiéletet ellenőrizni. Moszkvában köztudott volt, hogy a legvadabb marhák (isznak, nőznek, jól bunyóznak) három helyen voltak: a rendőrségi tisztképzőn, a medikusok és a képzőművészek:)))
Nőztünk mi rendesen... Meg ittunk is... (Soha sem felejtem el, hogyan másztunk a tűzoltó létrán a harmadikról az ötödikre éjszaka a csajokhoz két rekesz sörrel, két 20 literes kanna sörrel és egy rakás konyakos, vodkás, boros és pezsgős üveggel. Mindezt egy szál gatyában, -15-ben:))) A pia a miénk volt, a kajáról a csajok gondoskodtak. Zenéről és program-utáni verekedésről meg a szomszédban lévő diszkó. Istenem, azok az áldott, békés, történelmi pillanatok! A kisplasztikások (szobrászok) tartották az előállítási rekordot. Engem 60 nap alatt 42-szer vittek be a kerületi rendőrszobára (volt olyan nap, hogy háromszor!) Összebarátkoztunk a helyi őrnaggyal. Nem ültünk a majomketrecben, inkább megcsináltuk nekik a plakátokat, faliújságokat, stb. (mindig Moszkva-elsők voltak a prop.anyagok tekintetében:))). Volt, hogy a nagyobb ünnepeken együtt vedeltünk a rendőrökkel (nálunk, a kollégiumban:))) A kommendáns úgy tudta, hogy nekünk, mint az ,,Önkéntes népi druzsina" aktivistáinak előadásokat tartanak:)))