bevmatmegvan Creative Commons License 2007.03.11 0 0 127
Épp az a baj, hogy nem büntetik meg ezért a rendőrt. Mert ugye nem nem lehet azonosítani AZOKAT, akik a még földön fekvő embereket is jól megverték.
AZOKAT, akik mások szeme világát elvették.(Zárójelben a pofázás elkerülése végett: legalább 2 ember vakult meg legalább a fél szemére!!!!!!!! )
AZOKAT, akik úgy lőtték a gumilövedéket, hogy az életveszélyes sebet ejtsen teljesen békés embereken. De az élet megy tovább ugye. Már a kutyát nem érdekli, hogy mi történt akkor. Jól megverték a csürhét, úgy kellett nekik, mondják. De én azt nem értem, hogy micsoda egy ország az, ahol ezért nem feddik meg a rendőrségi vezetőket.
Elméletileg két út lehetséges:
A) A rendőrség adta ki a parancsot(és valószínűleg őka adtak parancsot a brutális fellépésekre is....)
B) A miniszterelnök, vagyis a kormány adta ki a parancsot.

Namost hogyha az A verzió állt fenn, akkor kicsit súlyos a helyzet, mert ebben az esetben rendőrállam van. Hiszen a rendőri döntés a kormány döntése fölé helyeződik(nyilván azáltal, hogy kedve szerint ver szét mindenkit, és nem csak a feladatát végzi).

Ha a B variáns volt igaz, úgy GY. F. -nek kell viselnie a felelősséget, bocsánatot kérni a meghurcolt emberektől nyilvánosan, aztán meg elhúzni mint a vadlibák, oda, ahol pojácákat nem röhögnek ki!(ez utóbbi verzió azt jelentené, hogy a rendőrség és ezzel együtt Gergényi tényleg csak az utasítást hajtotta végre. Csakhogy ebből meg az következik, hogy a parancsot gy.f. és kormánya adta ki, mármint azt, hogy mindegy milyen áron, oszlassák fel az ünneplő tömeget.)

Na ezen tessenek elgondolkodni.
Előzmény: BlackByrd (124)