Szerintem mero joindulatbol irta. En is kovetek el helyesirasi hibakat, alltalaban mellegepelesbol valo. Sajna nallad tobb nem ilyen volt ez szurt neki szemet.
Szerintem fontold meg amit mondott es figyelj jobban oda mit hogyan irsz le mert van par ordito kozotte :) Abszolute off voltam es tessek leharapni a fejem :D
u.i: Meg mielott valaki azt mondja nem ismerem az ekezeteket. Tudom de ez jo par eve igy van mert aki meg nagyjabol internet kezdeten csetelt az tudja miert van igy. Nos ezert irok ekezet nelkul.
Hát igen...vannak ordítóak közötte..:-))
Szerintem nem a helyesírás fontos, eddig így is értettük ki mit akart mondani.
Elég nehéz a magyar nyelv, harminc-egynéhány évesen is érnek meglepetések, hogy valamit már nem úgy írnak ahogy anno tanultam. Én spec. egészen addig nem szoktam szóvá tenni mások hibáját, amíg nem kérkedik magáról vélt hibátlanságával az illető. Magamról meg pontosan tudom, hogy követek el hibákat, így nem szoktam kérkedni és előhozakodni ilyenekkel.
Maradjunk meg a hasznos információ áramlásánál és ne egymás hibáit tegyük szóvá... ha lehet....és továbbra is kellemes lesz ez a fórum.
Az április 28-i talival és felvetésemmel kapcsolatban lennétek ilyen aktívak!!! No!
Üdv!