ForgottenSoldier Creative Commons License 2007.03.10 0 0 5
Hát, egyáltalán nem tudok jó hírekkel szolgálni.

1. A SZOCIÁLIS alapú otthonban a következőképpen megy. HAVI 67000 forint a befizetendő összeg. Ha ennél több a nyugdíja akkor azt megtarthatja. Ha kevesebb, akkor az állam havi 5000 forint zsebpénzt ad. Igen, jól írtam, havi 67000. Ez budapesti ár, szociális, és többszázas sorok várnak helyre még így is. Cserébe teljes ellátás, gyógyszer, heti 1 orvosi ellenőrzés, ha kéri.

2. A szobák 4 ágyasak. Egyedüli szoba kizárt. Ne tudd meg, hogy mennyire egymás agyára tudnak menni ezekben a 4 ágyas szobákban.

3. Nagyon sok a demens, szellemileg problémás. Sokan isznak benn, pedig tilos. Sokan a lakásmaffia áldozatai, akik ott laknak.

4. Aki nem tud fürödni, fürdetés HETENTE 1 alkalommal. Aki magatehetetlen, napi 2 pelenka csere. A személyzet viselkedésére inkább nem mondok semmit. Néha a feleségem mesél egy-két dolgot...Maradjunk annyiban, hogy nem bánnak jól az emberekkel....

Nézd, ha valaki abban a hitben ringatja magát, hogy a szociális idősek otthona érte van, az téved. Persze, azért megpróbálnak jobb körülményeket teremteni, de kevés sikerrel. Szerintem a mama nagyon megbánná ha beköltözne. Csak akkor ajánlom, ha nagyon elkerülhetetlen

Ha van kérdésed válaszolok szívesen, hallok az asszonytól eleget az otthonról, többet is mint szeretnék.... :o))
Előzmény: porperos (4)