mrspici Creative Commons License 2007.03.10 0 0 9027

Köszi a gyors választ!

Az a helyzet, hogy mi eddig mindig Európába jártunk nyaralni, kocsival. Soha nem foglaltam előre szállást, csak nézegettem a neten és jegyzeteltem, melyik városban mi tetszik (és minek van elfogadható ára), aztán vagy ott szálltunk meg, vagy nem.

De kocsival más, mész, megállsz, ha nem tetszik továbbmész. Itt azért gondoltam, hogy kéne foglalni, hogy ne a bőröndünket ráncigálva caplassunk szállás után. Vagy szerinted bízzuk magunkat a taxisra? Vagy nagyon másképp zajlik ott ez az egész?

Jó sokat fogunk ide-oda repkedni, úgyhogy mindenhol csak pár napot leszünk, "mennyiségi kedvezményre" sem számíthatunk a hotelekben. :)

Az az érdekes, hogy pl Samuin főszezon van nyáron, szóval egyáltalán nem olcsó. Nekünk 3 ágyas szoba kell, mert a gyermek pont ott fogja betölteni a 12. életévét, és így már sok helyen nem számít gyereknek. Viszont 3 ágyasnak akkor nem sok ez az említett ár. (amúgy európai árakhoz mérten meg kifejezetten olcsó, 2 ágyas semmi különös 3*-os szállodákért 90-100 eurót fiezettünk tavaly Szardínián...)

Előzmény: BonLaci (9024)