temed Creative Commons License 2007.03.10 0 0 1603
Szia!
Előzetesen kb. 4 kezelésről volt szó, a kozmetikus legalábbis azt mondta, ennyi szokott átlagosan lenni és látva az én szőrszínemet, a bőrszínemet, a szőrzet mennyiségét. Előre ezt szerintem senki sem mondhatja meg pontosan.

Ha már számolunk: amennyit én fizetek egy kezelésére, mondjuk X. A 4 kezelést kb. 5 hónap alatt fogjuk letudni (mivel nem mindig 4 hetente kellene mennem). Ez azt jelenti, hogy 4X-et költök majd 5 hónap alatt. Ez havi 4/5 X-et jelent. Összesen pedig az egész 4X lesz.

Egy drágább helyen egy kezelés több, mint 2X lenne. 2 havonta kell menni mondjuk és teszem azt itt is 4 kezelés kell. A teljes kezelés 8 hónapig tartana, a végösszeg 8X lenne és havi 1X-et kellene fizetni.

Tehát mind relatív, mind abszolut értelemben drágább lenne. A hatékonyságot nem akarom belevenni, mivel erről még nem tudok konkrétumot mondani, de azért bízom benne, hogy hatásos lesz ez is, amit választottam! Természetesen én is dolgozom (ha nem lenne fizetésem, mégis miből fizetném a kezelést???), de egész egyszerűen nekem nem fér bele ez a jóval magasabb összeg... Jó, ha Neked és még sokaknak igen! Örülhetsz Neki! Nekem azonban a drága megoldásról le kell mondanom, még akkor is, ha tudom, milyen jó lenne, meg hatásos, meg akármi. Sajnos nem minden a saját akaratunktól függ... :( Persze ez az én dolgom, nem panaszkodni akartam, csak jó lenne, ha azért látnátok, hogy vannak olyanok, akik nem engedhetik meg maguknak a legmodernebb, leginkább szakszerű eljárást...
Előzmény: dcarter4 (1601)