Hát, nálam a tegnapi adással elvesztette a hitelét a műsor.
Nem értem, hogy lehet így átvariálni a szavazást. Azt már a múlt héten sem értettem, hogy hogyan lehet hatodikból 2., és másodikból 5.
Akárhogy is próbálgattam számolni, sehogy nem jött ki nálam ez a végeredmény.
De tegnap, amikor a Damu Roland és párja tök utolsók lettek a nézők szerint... Mintha úgy rémlene, hogy a múlt héten éppen őket nyomta fel a közönség a 2. helyre. Akkor hogy lehet ez, hogy most meg utolsók lettek??!! Megutálták őket kvázi 1 hét alatt, vagy mi??!! Nevetséges, szánalmas és hiteltelen ez az egész.
A Csollányról meg annyit, hogy valóban ő a legjobb a "sztárok" közül, és nem merném tűzbe tenni a kezem azért, hogy ma ő fog továbbjutni. Ki tudja, hogy a Damuékkal mit művel ma a sok szavazó. Nem lepődnék már meg semmin. De Szilast tényleg sajnálnám, mert rajta látszik, hogy komolyan veszi a felkészülést, és 100%osan meg tudom érteni a múlt heti és a tegnapi arckifejezését a végeredmény kihirdetése után.
Egyébként a Damu Rolanddal sincs semmi bajom, de a párja az valami kegyetlen ellenszenves nő. De persze senki nem kiváncsi az én véleményemre, de a Dia kicsit nagyképű, ti nem így látjátok??!!
Feró tegnap nekem úgy hatott, mintha a Forgács Gábort láttam volna valamelyik kabaréban. Főleg ebben az öltözékben. Ennyi erővel akár őt felvihették volna a jégre, végülis tök mindegy lett volna, mert korizni állítom, hogy egyik sem tud.
Hajrá Szilas!!!!!!