144000 Creative Commons License 2007.03.10 0 0 339
Részlet egy katolikus pap leveléből:

... Szentlélek által megszólalhatnak a szentek és üzennek.
Külön szól a mennyei Atya, Jézus, Szűzanya, Szent István, Szent Filoména, Szent Pio atya, II. János Pál, Avilai Szent Teréz, stb. a Szentlélek által. Amikor erre felhatalmazást kapnak az Úrtól.

Most Árpád-házi Szent Margit, majd Szent István és végül a Szűzanya üzenetét osztom meg....
<><

Árpád-házi Szent Margit

„Én Magyar nemzetem!

Amikor Atyám és Én magam felajánlottam életemet égő áldozatként az Úrnak, még nem tudhattam, hogy közel ezer év távlatában hányszor kell ezt megtennem. Megtenni másnak, hogy az a nép, mely az enyém, melyet annyira szeretek, melyet annyira szeretünk sokan, hány és hány tatárjárást kell, hogy megérjen?

Íme most is egy új tatárjárás küszöbén, amikor a sáskahad nem a földeket emészti fel, hanem a lelkeket akarja a kárhozatba taszítani. Minden erőmmel azon vagyok, hogy kiengeszteljem az Urat, a mi Istenünket, a fönséges Királyt értetek. Tegyétek hát ti is ezt minél többen, boruljatok le Krisztusunk keresztje előtt és ajánljátok fel magatokat neki, égő áldozatul, azzal hogy kimondjátok, legyen meg a te akaratod.

Drága népem!

Egy új Kán söpör végig rajtatok, egy új Had, melyet sokkal nagyobb vezér vezet, mint akkor a tatárokat, a liberalizmus hada magával a sátánnal az élen akarja letarolni ezt a nemzetet.

Ne hagyjátok!
Ne hagyjátok testvéreim!

Vállaljatok el mindent el az Úrért, vállaljátok el azt az egy plusz imát, vállaljátok el a szelet hús helyet a szelet kenyeret, és a bor helyet, a vizet, hogy ismét megtörténjék a csoda, és a sereg visszavonuljon osztozkodni.” Ámen.

<>< <>< <><




Szent István Üzenete:
Vasárnap, hamvazószerda előtt három nappal.

Én magyar népem. Halld hát az Úr szavát, mit nekünk tudtul adott, s az Ő akaratából, és engedélyével a tudomásotokra hozhatok.

„Te magyar nép szívemnek kedves nemzete. Vesztetekbe indultatok, mert bár látszólag Velem vagytok, szívetek távol ál tőlem és parancsaimat megvetitek. Saját tetszésetekre magyarázzátok, és a bennetek lakó Igémet megölitek, hogy ne kelljen hallanotok lelkiismeretetek vádló szavát.

Halld hát te magyar nép, halld hát mind, kinek fejét keresztvíz érte: nagy a te bűnöd, és a pokol tornácán táncolsz, ha nem térsz meg. Az idő sürget, rövid a megtérés ideje. Siess hát legbelsőbb szobádba, mert a megtorlás már a küszöbön áll, nehogy elvesszél.

Nagy nemzetek állnak kapuidban, hogy végleg megsemmisítsenek, ha oldalukra állsz, az örök halál a részed, ne hidd hát, hogy álnokul elárulva Engem, megmentheted magad. Ha ellenállsz nekik, meghalsz! A szabadítód csak Én lehetek!

Itt állnak kapuidban, és lesnek, mikor tudnak „lecsapni” rád. És akkor, jaj lesz neked, és pusztulás lesz nyomukban. Megölik elsőszülötteidet, és írmagodat is kiirtják. Nyomorod, oly nagy lesz, hogy saját húsod után éhezel. S, mikor megtépázott tested a földön hever, dögkeselyűk végzik be a munkájukat.

Mert nagy a te bűnöd, súlyos a te árulásod! És felhallatszott Hozzám, bűneid következményeinek panaszos szava!

Térj meg hát szíved legbelsejében, míg nem késő. Ölts lelkedben szőrcsuhát, szórj fejedre hamut, és térden csúszva, jöjj Elém könyörögni, irgalmamért. Megtört megalázott szívvel, fővel, járj előttem, hogy bűnbánó imád, meghallgattatást találjon.

Térj vissza parancsaimhoz, teljes szívedből, mert csak az őszinte, igaz megbánást fogadhatom el.

S mielőtt Elém járulsz, minden embertársaddal békülj meg, egyezz ki, mert amilyen mértékkel mérsz, olyan mértékkel mérhetek neked is.

A színlelésből, álszeretetből, elegem van!

Megrágom és kiköpöm számból, mint valami utálatos dolgot, mely csak a külső sötétségbe való!

Irgalmat, igaz bánatot, igaz Tőlem való szeretetet akarok! S minden bálványtól való menteséget, mert Számomra utálat tárgya a megosztott szív.

Tarts hát bűnbánatot, és térj vissza teljesen parancsaimhoz, hogy irgalmazzak neked, mert nem lelem örömem a halálban.

Én azt akarom, hogy ÉLJ!”

Úgy legyen!

<>< <>< <><

Előbb Szent István király szólt és nem tudtuk mi legyen ezzel az üzenettel, az utasítást később kaptuk a Szűzanya által.


Szűzanya üzenete

„Drága gyermekeim!

Itt az idő, hogy az-az üzenet, mely birtokotokban van, napvilágra kerüljön. Mert már meg kell, hogy értsétek, veszély fenyeget titeket. A sátán acsarkodása, mely a kiválasztott szeretet nép ellen szól, hogy minél több lelket el tudjon magával ragadni. Gyermekeim! Én, mint égi Édesanyátok, nem engedhetem ezt meg, ezért kell, hogy szóljak. Kell, hogy figyelmeztesselek titeket, annak az üzenetnek minden szava szó szerint igaz. Látszólag visszavonul a fegyveres hatalom, hogy engedje a tüntetéseket, de a beépített emberek forradalomig, fegyveres forradalomig akarják vinni ezeket a tüntetéseket, hogy úgymond kívülről kelljen hozni segítséget, mert Európa nem engedhet meg polgárháborút, egyetlen hozzátartozó államban sem. Nagy cselvetés ez gyermekeim, ezért az üzenet hangozzék el minden egyes szószékről, mindenegyes szószékről, hogy akinek van füle a hallásra az hallja meg és térjen vissza az Úrhoz szívében, az Ő parancsaihoz. Gondoljatok arra gyermekeim, szeretet fiam azt ígérte, hogy boldogok a szelídek, mert ők öröklik a földet. Nem engedhetitek meg magatoknak ti, akik az én gyermekeimnek valljátok magatokat, akik azt mondjátok, hogy Szent Fiamat követitek. Nem engedhetitek meg magatoknak, hogy belekeveredjetek mindebbe. Húzódjatok be templomaitokba, ott kérjétek Mennyei Atyánkat teljes szívetekből, teljes lelketekből, hogy a kint tomboló félrevezetett tömeget akadályozza meg abban, hogy megtévesztettségükben a sátánt szolgálva, olyan lángot lobbantsanak, amely nem Szent Fiam szeretetének tüze. Tartsatok böjtöt ezen a napon, oly szigorú böjtöt, melyet még soha életekben nem tartottatok. Engeszteljétek az ég Urát, hogy ne szabadítsa rátok haragjának árját és éljétek Szent Fiam határtalan irgalmát és szeretetét, különösen azon a napon, hogy ne a sátán győzzön, mert rajtatok múlik a ti szívetek szelídségén és szeretetén, hogy mivé fajul ez a nap.

Gyermekeim! A ti igazságotok, nem Szent Fiam igazsága, ha a saját igazatokat keresitek, elbuktok. Ne engedjetek a csábításnak! Az igazság maga Szent Fiam, a keresztre feszített, aki most is ott van a keresztfán. Nézzetek rá! Az igazság csak is ott van! Szívetekből megbocsátva ellenségeiteknek, imádkozzátok vele együtt: „Atyám bocsáss meg nekik, mert nem tudják mit cselekszenek” A győzelem így a tiétek lesz. Az a győzelem melyet Szent Fiam ígért, mindazoknak, akik szeretik és követik őt. Ámen. Engedjétek meg Szent Fiamnak, hogy Ő mutassa meg hatalmát, szelídséggel, türelemmel, szeretettel ne akadályozzátok meg benne a ti akaratotokkal.
Ámen.”