shaish Creative Commons License 2007.03.07 0 0 5487

Sziasztok,

 

Tegnap voltunk uhun, minden oké, ketyeg neki a kis szíve, jó helyen van, 8 mm :)))).

Happyshaish:).

 

Csabit ne fényezzétek már ennyire, tényleg nagy, meg mozgásban ügyes, és sok foga van, de másban pl vannak itt sokkal ügyibbek is!:) Nem épít várat, max két vmit egymásra tesz, de inkább rombolni szeret, meg hosszú időre pl nem foglalja le magát, szóval Fogár, nálunk csak az első pár héten jött be h kóricál mindenfelé és azzal elvan, most már nincs el:(. Csak ha játszom vele, de intenzíven, vagy ha kimegyünk. Ott elvan. De nagyon édes, imádom, amikor itt voltak anyósék, odament a mamihoz, lehúzta a papucsát elhozta és odarakta az én lábamra, szóval csent nekem egy papucsot, édeskisbogaram:))).

Mostanában a nyúl a favoritja, húzza a fülét meg minden, emelné is, de azért állatkínzást nem hagyok.....nem plüssből van:).

 

Alvás: hát, naggggyon bízom benne h a fény, mert akkor hétvégétől megoldódna, lesz redőny....mert az alvásmennyiség nem, mivel tegnap kevesebb volt napközben és mégis fél7kor keltünk ma is:(. Nekem ez korán van, a 7 már barátibb lenne....

Köszi mindenkinek a tapasztalatokat!

 

Ertal, gratula Daninak!

 

Kézenfogás, na akkor ezt majd gyakoroljuk.

Ma vmi földöntúli boldogság volt az arcán amikor odasietett a naaagyhatalmas traktorhoz:DDD. állt és bámulta. Aztán kavicsokat dobált (elég ritkán akarta megenni) majd anya hazafuvarozta és most alszik.

Viszont a lovakhoz más útvonalat kell találnom, van ott vmi fura autós telep ahol egy iszonyat kutya ijesztget minket egyfolytában és ha nincs ott a csöves kinézetű gazdája, akkor jön utánam morogva....az kéne még h ránktámadjon.....amúgy kutyabarát vagyok, de méginkább gyerekbarát, szóval ma legszívesebben agyonütöttem volna a dögöt...

Majd megyünk kerülőúton, remélem ott minden oké lesz.

 

Szép napot Mindenkinek!