shaish Creative Commons License 2007.03.06 0 0 5472

Halihóó, szép napot!

 

Lakás: berendezkedtünk egész jól, persze még vannak dolgok amik nincsenek kész, de totál jól lakható, gyerekbiztos, szóval éljen:). Kinyíltak a krókuszaim:)) olyan szépek!! És kaptunk egy fenyőfát, így nem olyan üres a kert. Füvesítés+gyerekjátékok  még pár hét, de meglesz:).

Ja, és nem pest mellé költöztünk, csak pesten belül a 17be.

 

Cumi: hát ha nagy ujjszopó lenne, én is jobban favorizálnám a cumit, de szerencsére egyiket sem igényli. Néha rágja a macija fülét és szopőizza az orrát:)) szegény medve nyálban fürdik...

 

Bili/wc.....na ez is jó kérdés, nekem elsőre a bili szimpibb, de majd meglátjuk h az uraság hova akarja elvégezni a dolgát.

Éjszaka nálunk sincs kaki egész pici kora óta, és tudom h napközben mikor lesz (mikor máskor, hát rögtön miután az apja elment, nehogy neki  kelljen cserélni:))) kíméli őt a fiam..)

Ált őt is zavarja, de nem jobban mint engem a szag......

Keresztfiaim lassan 3 évesek, most lett egyikük szobatiszta, másik is már majdnem....náluk vmi kis jutalom vált be, mégpedig h ha van "hurka" a biliben, akkor felhívhatják a papát h eldicsekedjenek:))) múltkor is ebéd közben érkezett a hír:DDD. (a módszert nem mint követendőt, hanem mint érdekességet írtam:))

 

 

MyBaby, leírom h az én fiam mennyit eszik, sztem Hankával kb azonos mennyiséget...

reggel 170 táp+kis rágcsa (egy kiflicsücsök/pár szem kölesgolyó..)

tízórai: gyümölcs, kb 150g, vagy gabonával v vmi rághatóval (pár falat)

ebéd: egy adag főzelék feltéttel, ez kb egy üvegnyi lehet.

uzsi: egy pohár joghurt+kis gyümölcs bele, vagy sajt+kenyérféle, mikor mi

vacsi: pár falat a mienkből és 240 táp.

Inni ált víz, néha híg gyümilé.

 

Napközben istenien alszik, ebéd után lenyom majdnem 3 órát, plusz délután kb 1et...viszont az éjszakai megrövidült, fél8 helyett ált fél7kor kel.....ááá....nem annyira örülök ennek. Este kb 9kor alszik el, szóval későbbre sem tehetem....

Sok már neki így ez az alvás, azért? Vagy lassan álljunk át napi egyre és akkor megint hosszabbak lesznek az éjszakák? De totál nyűg  ha nem alhat délután is....

Vagy lehet h az zavarja h nincs még redőnye, így hamarabb világosodik (függöny azért van:))?....

Vagy bírjam  ki és majd ha magától megoldja? Tippek?

 

Nappal rengeteget sétálunk, minden nap kint lógunk a lovardában, hát a gyerekem bebarangloja minden zugát, cipeli  a locsolókannát ami nagyobb mint ő maga, kavicsokat pakol halomba, gazat tépked, szóval tök nomád ki életet él, de élvezi. Ja és integet minden lónak:)). Az embereknek nem mindig:).

És minden állatot hangos cicccaaaa felkiáltással üdvözöl:).

Bent viszont elég hamar elunja magát, játékai so-so érdekesek csak...és hisztis is tud lenni, megáll a lábamnál átöleli és ordíííít, amíg a., felveszem, b., vmi érdekest prezentálok számára, c., abba nem hagyja magától....mert hagytam kicsit bosszankodni.

 

Még egy kérdés, hogyan lehet rávenni h kézenfogva jöjjön az utcán? Mert ő inkább menne egyedül, kirángatja a kezét az egyémből...itt ez nem gáz, mert no forgalom, de azért ezt is megtanulhatná. Lehet h kellett volna sétálgatni vele így is, amikor még nem ment egyedül?...csak akkor meg inkább nem erőltettem még a járást, max pár lépésig vezettem, amióta rájött h megy ez egydül, azóta "ciki" a kézfogás...

 

Matyinak gratula a fogakhoz!:) Olyan kis hellyes vigyoruk van így, nagyfiús, nem?:)

Párom belenéz a szájába és megállapítja ha egy raklapnyi foga van:))).

 

Szép napot Mindenkinek!!