Alfrédi Creative Commons License 2007.03.06 0 0 1040

    Elárulom a megoldást, de akkor a fődíjat már nem viheted el, Pilóta! De előtte kérdezek még egyet, ha erre tudsz válaszolni akkor Tiéd lehet legalább még a vígaszdíj.

Kérdés: - Voltál már sőrfesztiválon? - Lehet ott majdnem bepisilő nőket látni?

Én még nem voltam soha, mert nem szeretem a sőrt, de úgy képzelem, hogy a literes korsók előtt űcsörgő, trécselő, helyüket csak a legútolsó pillanatban elhagyni akaró nőkre valószínüleg vár még a wc előtt is egy kis megpróbáltatás...

 Jól sejtem a dolgot?  - Vagy a wc-k számát a csapolt sőr mennyiségéhez igazitják?   

- Á, nem hiszem.... - Nem gondoskodnak ők elég wc kihelyezéséről...    - És milyen lehet az Oktoberfest, ami vagy százszor akkora, mint a mi fesztiválunk? A német nők meg isznak mint a gődény....  Milyen jelenetek zajlódhatnak le ott a wc-k előtt?? - Hát, ezt csak tippelni tudom.....

 

  - Tehát, hol van az a hely, ahol tutira lehet majdnem bepisilő nőket látni?  -

  A válasz: - A terhességi ultrahangvizsgáló előtti váróban. - Miért? - Mert az első vizsgálatra a nőknek abszolut telt hólyaggal kell menniük, egy órával előtte legalább 1 litert meg kell inniuk, és erre pedig azért van szükség, mert az ultrahang valóban csak az igazán full hólyagon keresztűl látja tisztán a méhet akkor, ha a kismama már majdnem bepisil! Erről tájékoztatják is őket előre, elmondják, hogy a vizsgálat időpontjára -mondjuk 2 órára- úgy érkezzen, hogy eléggé kelljen már pisilnie.  Arra azonban elfelejtik felhívni a figyelmet, hogy csúszás miatt a vizsgálat esetleg késni fog...  - Na nem sokat, csak -úgy- fél, vagy egy órát. Szegény kismamáknak erről sejtelmük sincs, ők pontosan érkeznek, jól időzitenek és telt hólyaggal mennének is már be egyenesen a vizsgálatra, csakhogy ....    .

  - Csakhogy könnyen kiderülhet, hogy előttük is várnak még feszengő nők, hogy végre szólitsák őket. Nincs mit tenni tehát, le kell ülni és várni, esetleg sétálgatni...   

(Egyszer egy órán át figyeltem a folyosón várakozókat egy büféből, ahonnan jó volt a rálátás, és úgy láttam, hogy akiknek még nem kellett eléggé pisilni és ezért még ásványvizet iszogattak azok ültek, akiknek láthatóan nagyon kellett és már nem iszogattak, inkább álltak, toporogtak, sétálgattak.)

  Ha a kismamákat sokáig várakoztatják az kínos szituációkat teremthet, hiszen wc-re nem mehetnek ki, mert akkor lőttek a vizsgálatnak és meg kell ismételni ...stb.

 Ezért inkább várnak és -bármi áron- de visszatartják....    ....ha tudják.

 

 Pilóta! Ha ilyen helyre vetne a sors vigyázz, mert egy idő után valaki megkérdezheti Tőled, hogy: - Mondja, kire vár úram?

   De az is lehet, hogy behívnak egy ultrahangra...