Zitka Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1264

Köszönöm szépen! Én nagy olaszkonyha rajongó vagyok (lsd. szaktopik a konyhaasztalon :-) ), és elismeréssel adózom neked, hogy abszolút authentikusan készíted. Eddig csak tv-ben láttam ezt.  Nekem sajnos eddig nem volt hozzá türelmem. :-(  A piacon veszek időnként aszalt paradicsomot, de az már szinte "csörgős", és nem tud megpuhulni több hónap alatt sem az olajban.

 

Magyar lucullusból csináltad?  Én tkp. direkt ezért hoztam Olaszországból San Marzano vetőmagot (idén már itthon is láttam), de nem érett be olyan jó sötétpirosra még az sem, ami megmenekült a paradicsomvésztől.

OFF: rokonlelkek lehetünk, én is előszeretettel használom az ollót mindenféle zöldség (sőt hús) aprítására is a konyhában. :-) ON  Van pont ilyen csinos üvegem is :-), egyszer csak emiatt vettem meg az áfonyadzsemet. Pedig van itthon vagy 30-40 üveg sok-sokféle sk. készítésű lekvárom. :-)

Nagy kedvet csináltál hozzá, az elhatározásom már megvan. :-)

Előzmény: zsebi41 (1263)