Fogár Creative Commons License 2007.03.05 0 0 5459

sziasztok!

 

de sokat írtatok! :)

 

bili: én nem gondolkoztam még ezen...nyárra gondoltunk mi is, de majd meglátom milyen fogékony lesz erre Janka. Erőltetni nem akarom én sem. Kb shaish és Zsuzsa közt vagyok ezügyben félúton...sztem mindenképpen fontos,h tudjon önállóan járni, leülni, felállni...addig ezen sztem kár agyalnom...mert ha nmem bír felállni a biliről ott ette meg a fene.

 

cumi: nálunk nappal sem veszem el Jankától...nem cumizik sokat. Este azzal alzik el, de kb 5perc után kiesik a szájából. Beszédfejlődésben tuti gátolja őket sztem is.

Fog ügyben...sztem talán azért sem jó annyira a sok cumi,mert roncsolhatja a tejfogakat ha egész nap ott szopkodja. Janka szerencsére naponta 2-3x önállóan jelentkezik a fogkefével és megyünk fogat mosni...imádja. :)))

 

Beteg babáknak gyors jobbulást...én is megijedtem amikor Janka lázas volt (1x) bár akkor stresszesebb lettem amikor a kórházban szúrkodták...de sztem nem szabad kétségbe esni, elvégre azért vagyunk mi felnőttek,hmegoldást találjunk, ami főként józan ésszel megy csak