toria78 Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5416

biztos kábel ölelgetés

 

Cumileszoktatást hogyan kezdtem?
Aggódva, hogy biztos azért nincs felső 1-ese, csak 2-esei:-)))) , mert cumizik. No nem, totál kósza gondolatként indult, semmi alapos megfontolás és tervezés mikor hogyan stb.
Mi lenne, ha nappali alváshoz nem adnék. Mint korábban írtam, tegnap nappal fél óra sírás után (én szokás szerint ott feküdtem mellette kint a földön) elaludt. Ugyanúgy megaludta a 2 óráját, majd ébredés után jókedvű volt. Este a szokásos cumisüveg ki-cumi azonnal be hogy ne keltse fel saját magát-t is kihagytam, pedig ott majréztam, hogy nem alszunk éjjel. De nem így lett. ÉÉÉÉN csodálkoztam a legjobban.
Ma is ugyanígy ment minden, csak sokkal simábban.

Nappal eddig is úgy volt, hogy ha vmiért nyüszi volt, odaadtam neki fél percre, majd elvettem. De 2 napja nem volt a szájában cumi. Ilyen csak az első 5 kórházi + 2 itthoni napján volt :-)

Persze a lakásból is el kellene mind a 8at tüntetni, mutatva  a helyzet komolyságát, de egyelőre lustaságból még nem tettem meg.

Korábban az volt a bajom, hogy "rossz anya" lévén nem tudtam gyorsan megnyugtatni a gyerekemet, a cumi viszont azonnal. Pontosabban a nyüszögőset nem, a fájósra adtam puszit, kis ölelést, és rendben voltunk.

 

Tiltás: 2 napja a konnektorkapcsolót sem kapcsolgatja. De persze akkor vannak a nagy mutatom-mind-a-4-fogamat-mosolyok, mikor összehúzott szemmel tiltok neki éppen vmit (dvdpakolás stb).
Kábé, mint Samu mamánál..

 

Gyáva Nyúl, a fotel nálunk is égető, a felmenés sima ügy, de onnan  még továbbmászik egy asztalkára, majd vissza, majd feláll a karfára, hogy benézzen az ágyába. Aztán leül a fotelben, hátradől megpihen, majd kér, h vegyem le, mert tudja, h fejjel nem jó lejönni. Otthagyni nem is nagyon tudom, mert jön utánam, mint egy kiskutya:-)))

 

Fogár, 7végén biztos lesz egy kis extra alvási lehetőséget a kimerítő éjjel után..

 

Borcsi, a kimenést megkérdem, nem tudom, férjem itthagyja-e az autót. (aranyélet lesz pár nap múlva, mikor ideiglenesen megjön a bérautóm)

 

Eddig is tudtuk, hogy két turbógyerek van itt Csabi és Beni. Hihetetlen skacok!