borcsi555 Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5414
Na sziasztok!
Előszőr is: ki jön a buliba? Nem volt időm semmi finomsággal készülni, ma is úton voltunk egész nap, nekem suli, Nojkapók nagyi. Azért majd összeütök vmit holnap de.
Shaish, olyan jó, hogy írsz! Csabi eszméletlen fejlett, ennyi fogat! Álomkór: borzalmasak azok a napok, amikor nem dőlhetek le fél órára napközben és ez még mindíg tart. Főleg, hogy hajnal 4-5ig nem hagy aludni a hólyagonülőnyüzsgőkoponyányi monyókom. Amióta terhes lettem, ebben az időpontban ébren vagyok. Most elkezdtem szedni a béres gravit és mintha frissebb lennék..lehet, hogy pszichésen, de hat, mint a homeobogyók:))
Toria:Nagyon ügyes vagy a cumileszoktatással! Hogyan kezdted el? Én is szeretném lassan leszoktatni (csak alváshoz használja), de még nem szántam rá magam. Ti nem tudtok holnap kijönni??
Neglom, jó hogy hírt kapunk Benikéről, mi az hogy kézen fova jár?? Ez a gyerek is mindent jóval előbb csinál, mint kéne neki!:) én is drukkolok a duplacsikhoz.
Szerencsére Nojám is érti a tiltást, legtöbbször 2 alkalommal elég rászólni, kivétel a drótozás, olyankor szelektív a hallása.
Na jóéjt, nemsokára kidőlök, hosszú nap volt ez.