Erdeye Creative Commons License 2007.03.01 0 0 23

1) legtöbbször így is kivetik

 

Persze. A médiának hála, amely mostanában éppen azt szajkózza, hogy a szemét környezetvédők nem engedik szegény aranybányászokat a mindennapi betevőhöz (a Tiszát meg a mindennapi ciánhoz) jutni. Meg a disznó környezetvédők nem akarják szétb*szni az egész Budai-hegységet, a főváros tüdejét, emiatt a képviselők és kormánytagok tulajdonában levő, lakóparknak tartogatott fővároskörnyéki telkecskéken kell az MO-ást átvezetni:-( Tényleg, a rohadékok! Most irigylik a tűzközeli embertől azt a mindennapi koncocskát, azt a sz*ros pármilliárdot, amin az isiászát akarta kikúrálni a Maldív-szigeteken vett rongyos szállodájában???

Micsoda szemét környezetvédő az ilyen, le kéne köpni!

Nem csoda, hogy kormányközeli körök ráparancsoltak némely tévékre, hogy kezdjék hülyézni a környezetvédőket! Mi meg bevesszük:-(

2) ennek ellenére vizet prédikáltok és bort isztok

 

Ti is. Tudjátok, hogy megdöglünk (ti is!), ha a fogyasztás ilyen ütemben bővül, mégse lesztek tudatosabb vásárlók egy szemernyit sem.

Az vesse ránk az első követ...

3) ha nem így lenne, nagyon hamar kiderülne, hogy több követelésetek irreális

Persze. Mi sem vagyunk tökéletesek.

Ti igen?

Valahogy mindkét fél elveiből meg kéne tartani a jót, nem az egészet automatikusan elvetni... De ez széthúzással nem megy. Dehát: oszd meg és uralkodj... Sajnos akaratlanul is mindnyájan egy érdeket szolgálunk ki!

De az nem a miénk:-( Csak ostobák vagyunk ezt felismerni.

Előzmény: noirp (21)