Erdeye Creative Commons License 2007.03.01 0 0 19
Farizeusok? Ez csak rossz propaganda! Ne kajáld meg!
Nem lehet egy társadalomból totálisan kiszakadni! Ha a környezetvédő tiltakozni akar, azt csak a jelen társadalom eszközeivel teheti meg, ő is számítógépen írja cikkeit, járművel utazik el odáig, festéket használ, és ruhákba öltözik! Csak EGYÜTT tudunk változni, külön-külön NEM.
Vagy te azt hiszed, hatékony lenne a mai világban, ha ők mind állatbőrbe öltöznének, vadászattal keresnék össze a napi betevőt, hónapokig gyalogolnának egyik európai találkozó színhelyétől a másikig, és kőlapokra vésnék rá, hogy mit akarnak?
Ugyan...
Mai problémák ellen mai eszközökkel, a mai embernek kell küzdeni. És változni nem megy egyik napról a másikra. Csak lassan lehetne, és csak ha mindenki követi. Ne vedd be ezt az átlátszó politikusszöveget, hogy mértnem élnek a környezetvédők úgy, mint az ősemberek! Mert nem élhetnek, mert kivetnék magukat az összes többi ember közül ahelyett, hogy összefognának velük.
Ahhoz, hogy a 30 évvel ezelőttire csökkentsük a széndioxid-kibocsátást, ne pazaroljunk, ne gyártsunk rossz termékeket és mérgező élelmiszert, ne pocsékoljuk eszetlenül az energiát éjjel-nappal bődületes fényárban úszó Las Vegas-okra, hogy ne használjunk végre szenet és kőolajat, ahhoz vajon miért kéne életmódban kétezer évvel visszamenni?
Ez akkora ostobaság, amit okos ember nem vesz be.
Nem állatinagy földgáztározó kellett volna nekünk, hanem bioetanol. ELŐRE kéne menni végre, nem visszafelé.
Ja, hogy ezt te politikustól nem hallod?
Nem csoda.
Előzmény: noirp (17)