Erdeye Creative Commons License 2007.03.01 0 0 16

A többi egoista, kicsinyes, sunyi, csak önmaga érdekéig ellátó szerencsétlennek viszont adni fejenként 2 autót 500 literes tankkal és utastérbe visszavezetett kipufogóval, 5 elektromos háztartási műanyag sz*r kacatot, amit havonta kicserélnek méxarabbra, két plazmatévét, hogy sztereóban tudja az agyát mosatni, egy örökös és kimeríthetetlen teszkó vásárlási utalványt, hogy legyen min élvezni szombat este, ha kiengedik a mókuskerékből, és leveszik róla a lakatot, és dévédén a Győzikesót minden héten kedden. Aztán az összes szemetet, amit életében megtermelt, visszahordani a lakásába, és végül egy táblát a nyakába, "ébresztő" felirattal.

Ja, a sok hülye grínpíszes nem akarja, hogy a világ egymilliomod része meghízzon a többi ostoba kizsigerelésén meg a Föld tönkrecseszésén, amikor az mindenkinek jó: Busséknak, mert utoljára, 20 évig még lehet igazán jól élni, aszt utánuk az özönvíz, a kicsiknek meg azért, mert hála a tömeghülyítésnek, a műanyagéletben mindenki talál egy kis semmiresejó koncot, amitől azt hiszik, hogy másnak még nincs, és ettől boldogok.

Nyugi, nem kell ide más, csak cserélje le az 1,4 milliárd kínai a bicaját autóra, mint a nagyok. Aztán bimmm- meg bammm... Lánchíd ide vagy oda.

Előzmény: noirp (15)