Na, témánál vagyunk megint...
Mondjuk az eleve pikáns, hogy egy súlyosan antiszemita nick kifogásolja, hogy egy másik súlyosan antiszemita nicket nem nevezett antiszemitának valaki éppen akkor és ott:)
Az van, hogy nagyon sokan tudjuk azt, hogy Macisajt antiszemita és még hülye is mellé. Ezt tudjuk rólad is.
Én a magam részéről mindkettőtökkel közöltem is ezt már, többször is. Többet én nem tehetek.
Az más kérdés, hogy ettől függetlenül mindketten zavartalanul osztjátok az eszet, leírtok olyasmiket, amik köszönőviszonyban nincsenek a valósággal.
Mármost tehetném én azt, hogy csinálok egy cato-i mondatot, aztán azt kopizom mindenre, de ezt inkább meghagynám neked.
Én inkább azt teszem, hogy ha macika nyilvánvaló hülyeséget mond és azt nem tudom honnan előrángatott, nyilvánvalóan hülye érvekkel próbálja megtámogatni, akkor leírom a valóságot, aztán az olvasó dönt majd, ha akar.
Ha nem válaszolna neki senki, akkor nem lennének ellenérvek, a dolog lógna a levegőben, aki először találkozik velük - mert mindíg van ilyen - esetleg azt hiszi, nem cáfolta senki, akkor biztos igaz.
Ha valakihez nem szólunk, akkor nincs mit számon kérni rajtunk. Lehet csinálni ezt is, de akkor meg megint te jössz, hogy miért nem reagált Vásárhelyi, vagy Babarczy, ménemjön a topikba, sat-sat.
Ha szólunk, akkor meg rosszul szólunk.
Csak te szólsz mindíg jól, nagyon jó neked...
Azon kívül:
Egy netes fórumon név nélkül megejtett hozzászólás nem azonos azzal, ha névvel valaki valamely lapba ír, oda nyilatkozik.
Ragozzam Béni bátyádat, meg a Mozgót?
Ide írsz bátran, és ezt teszi macika is. Mert a net elbírja.
De magát liberálisnak valló közíró, aki abból él, hogy az arca hiteles marad-e, az ne írjon, ne nyilatkozzon Heti Válaszba, Demokratába.
Én szólhatok macikához, mert nem ebből élek. Oszt bármit is mondok, te úgyis kimutatod, hogy hülyeség, miközben meg a latin-tudás nyilván olcsó bolsevista trükk, annak hiányának fitogtatása meg faszacsávóság.