Hali!
Nem tudom mit csináltok a kocsikkal, de nekem a gyári egytorkos 86-os benzinnel max 10 lityi, ugyanez a kocsi jikovval 7-8 litert szippantot, pedig akkor még fiatal voltam, és muszály volt elsőként indulni a lámpától. (Érezhető volt a teljesítménynövekedés is) Egyszer sikerült 14-s átlagot kipréselni a gépből, de akkor a határtól bécsig 150-n állt a mutató, a "sógorék" meg húzódtak félre a mercikkel :P
Az off 1300-s 2-torkú Webberes R5-ös on 11lityivel verte gyorsulásra a wareszokat. Szal sztem lukas a cső, vagy mittomén. :P
Egy jól megépített kipuff képes érezhető nyomatéknövekedést (mert sztem ez fontosabb, mint a LE), és kisebb fogyasztást eredményezni.
Upsz.. csak egy megjegyzés: Nővéremnél landolt az a wareszom, és valami ügyes szerelő a 2.torok rugóját lefele akasztotta, és a pillangószelep állandóan résnyire nyitva volt. Na ekkor evett 11-t, és sztem gyengébb is volt, ami érthető. Lehet, hogy felfele akasztotta lefele helyett, már nem emlékszem, 10 éve keveset találkozok Waresszal.