violini Creative Commons License 2007.02.27 0 0 187

Van egy teremjelöltünk a korábban vázolt festőstalihoz,ami 5000/óráért bérelhető.Nagyon komplett,kultúrált,világos,műanyag kádak,lavórok tengere is rendelkezésre áll.

Katafa!Hány órára lenne szükségünk?Ezt elfelejtettem tőled kérdezni.Ettől,és a résztvevők számától függ,megéri-e,ki tudjuk-e fizetni. Katafa vázolt egy 2400 Ft-os alapköltséget festékre/fő. Ha sikerül összehoznunk az ideális max.14 főt(többen nehezen is férnénk ott),és azt vesszük hogy vélhetően tokkal-vonóval megér mindenkinek 5000 Ft-ot ez a program,festékestül mindenestül,akkor is 7 órát tölthetünk ott.Szerintem ez nem hangzik rosszul.A terem a József Attila Művelődési Házban van,Gyöngyösi u-i metrómegállótól 10 perc gyalog,de van busz is(4es).

Katafa a közeljövőben 3 hétvégén is ráér(hipp-hipp-hurrá!),márc. 17-én,ápr.14-én és 21-én.Szerintem a márc. 17-ét kilőhetjük,hosszúhétvége kellős közepe,bizonyára sokan mennek  jobbra-balra,ráadásul elég közel is van.Akit érdekel,íratkozzon fel a köv. hsz-ben a szokásos bővítéses módszerrel,a neve mellett jelezve mely időpontok jók neki hogy lássuk,melyik jobb legtöbbünknek.Aki még bizonytalan,kérem jelezze a neve mellett!

A terem mindkét hétvégén mindkét napon szabad,így 4 időpont van összesen : 14 Sz ,14 V, 21 Sz, 21 V .

FONTOS: véleményezzétek,megfelelnek-e a pénzügyi feltételek!

Akkor lehet lefoglalni a termet,ha tudjuk mikor és hányan megyünk biztosan.Hogy mikor kell fizetni,ill. kell-e előleget adni,még nem kérdeztem,de pótolom.

(ha van valaki,akit a lelkesedése elhozna Pestig,de nem tud hol aludni,egy embert szívesen látok ha nem zavarja a helyszűke.Megoldjuk.)