Pietro 72 Creative Commons License 2007.02.27 0 0 173
Sziasztok,

nem értem, miért fantáziáltok itt mindenféle negatív dolgot. Minden infó elérhető a SR-nál, így például az aktuális tulajdonilap is. Higgyétek el, övék a telek - láttam, megkaptam és mi már vagy másfél hete alá is írtuk a szerződést.

A kérdéseimre elég meggyőző válaszokat adtak. Lévén, hogy a SR-nak a miénk lesz az első üteme és ezt követően még kétszer ekkora területet akar építeni, nem engedheti meg magának, hogy a kivitelezés ne a beígért és 1. osztályú legyen! Ez neki egyben referencia is lesz.

Jelenleg pedig még nem kérdés, hogy kérsz-e konyhabútort, vagy ilyen-olyan csempét, hiszen még ezek márkája, kinézete nincsen konkrétan megnevezve, az egy következő lépés lesz.

Szóval, én úgy gondolom, egy klassz helyen egy tök jó lakópark (bocs, resort) lesz. Ha valaki nem száll be, akkor majd később bánja, mikor arra sétál és látja, milyen jó is lett volna itt lakni....

Én részemről az elkövetkező egy-másfél évben szeretnék ide az építkezésen látottakról, és ezzel kapcsolatos egyéb infókról írni, olvasni! Így talán hamarabb eltelik az idő, amíg kész lész a lakás :)

Ciao,Pietro
Előzmény: waces (172)