laci bácsi Creative Commons License 2007.02.26 0 0 19854

Én is csak a csemetém miatt kényszerülök borzalmas dolgok megtételére, de hát a gyermek a legfontosabb, július végén érkezik. Megtartanám a gépsárkányt, de a jelen körülmények miatt mégiscsak ezt az ocsmány megoldást kell választanom.

 

Egy a lényeg, hogy az autó legértékesebb kincse a motorja és utána a váltó. Tényleg sajnálnám bezúzatni az egészet, mert ezen egységek teljesen kifogástalanok, a hiteles km óra 97.000 körül jár ami egy 22 éves kocsinál igen jónak számít, sőt Tuning nélkül is viszi a 150 km/h-t ha éppen formában van a kicsike és nincs leterhelve felesleges személyek számával. :) A "tuti" vevőm visszamondta a vételt, ezért gondoltam, hogy hátha a fórumon kell valakinek jó állapotú moci, hiszen hetekkel ezelőtt pont ez volt a téma, a motorcsere. De ezért tényleg felesleges furatni vagy Németországba kimenni, van ésszerűbb megoldás is erre.

 

Állítólag nem nagy dolog átütni a motorszámot ha valaki nem akarja hivatalos formáab önteni a motorcserét. A régi számot el kell kalapálni, kicsit megcsiszolgatni és beütni a másik számot. Igazán nem nagy dolog.

 

Laci bácsi

 

Előzmény: twk004 (19845)