kazuár
2007.02.25
|
|
0 0
112298
|
Ma megejtettem a versenyszezon előtti utolsó hosszabb futásomat,Gyuri barátommal.Már néhány hete elterveztük,hogy a kisbéri 100-as előtt futunk itthon egy 60-ast.Aztán arra gondoltam,hogy a 24 órás verseny előtt kellene egy hosszabb hetet is csinálni,de ugye akkor már legyen kerek,így aztán 200km lett a heti terv.Hétközben 5 futásból összejött a 140,szombat pihi,aztán ma meg a csemege a végére,egy 60-as.Jó volt ez a hét,mert a múlt heti edzések,meg a gödöllői 21.15-ös első 5 km-er elverték a lábszáramat,így egész héten meg volt az az illúzióm hogy egy ultratávú verseny utolsó negyedében futok,némi fájdalommal,ami inkább kellemetlen,mint hátráltató.A tegnapi pihenőnap sem tett csodát,ma az első 10 km nem volt valami vidám,vártam hogy bemelegedjen a lábam és tudjak "normálisan" futni.Ez meg is történt,innen egy darálós 50-es volt még,ami tiszta papírforma,semmi komoly gond,de azért végig kellett csinálni.Na mi végig is csináltuk,aztán kaja,és irány a termálvíz.A vége bruttó 6 óra lett,kényelmes frissítésekkel,közben nyújtogatással,tokkal-vonóval.A nettó futótempónk 5.18 lett,kissé hullámos terepen ~380méter összinttel.Holnap pihi,aztán már "csak" a versenyeken futok 30-nál többet. |
|