sierra Creative Commons License 2007.02.25 0 0 117

Valamiért nem érted: KOMMUNISTA egyetemi fiatalok a KOMMUNISTA ÁLLAMREND reformja mellett tüntettek a KOMMUNISTA Gomulka mellett

 

-- :o)

 

Valamiért nem akarod megérteni, hogy a kommunizmussal szembeni ellenszenv kifejezésének egyetlen nem éjszakai elhurcolással fenyegető lehetősége volt egy puhavonalas komcsi melletti tüntetés.

 

Akkoriban SENKI nem szándékozta volna a rendszert megváltorztatni, mert az egyet jelentett volna a kommunita rendszer által bunkóparasztokből teremtett újértelmiség AZONNALI eltávolitásával.

-- Békés körülmények között, amennyiben nem bizonyulnak egy új, mondjuk demokratikus rendszer engesztelhetetlen ellenségeinek, ugyan kinek lett volna velük baja? Mondjuk újságíró, vagy rádiós riporterekkel, mérnökökkel, agrárértelmiséggel? És hányan voltak az ilyen karrier által motívált rendszerhívek azokhoz képest, akiket pont a karrierjükben, szakmájukban, tanulási lehetőségeikben, előrelépési kilátásaikban kaszáltak el a derék prolivezérek? Ugye hogy a sehánynál azért picit többen? Mondjuk úgy párszor annyian, mint akiket a rendszer a nagy büdös semmiből (időnként teljesen érdemtelenül) felemelt. 

 

He-he. Olyan is ez az új polgári demokrácia... hazugságra épül! :-)

 

-- Arra. Csak nem mindegy milyen mértékben.

Előzmény: ftonyo (111)