Sziasztok!
Alectos javasolta hogy pastézzam ezt ide:
"Szerintem az lenne a megoldás, hogy nem passworddel levédeni és elszeparálódni, hanem lenne egy ignore list, amibe be lehetne dobálni a nikkeket, akiket nem akarunk hogy megjelenítsen a fórum. Ezt mindenki a maga brózerén, az index fórum felületén tudná beállítani. Így generálban benne lenne amit belerondít valaki, de csak annak a brózerén jelennének meg ezek, akik ignore listájában nincsenek beledobálva ezek a nickek.
Egyébként pedig a topic elején ott lenne nyilvánosan az "első helyezett" (legtöbbet ignorált) nick. Azért, hogy ha valaki új tag odatéved, ne lepődjön meg azon hogy egy másik tag a tapló beszólásait olvashatja, amire senki nem reagál, hiszen ott látja a toplistán, kiket NEM OLVASNAK EL a topic lakói.
Bár tartok tőle, ehhez némi fórum technológiaváltás is kellene. De hátha mégse. :) Szerintem a kedvenc topicok cuccába be lehetne állítani ezekt, külön-külön, könnyítve esetleg, hogy ha valaki akarja, az összes kedvenc topicjából ignorálhatja az adott nickeket.
Kicsit bő lére eresztettem, de mert most főállású grafikus, attól még programozó is vagyok.. :)"
Ennél többet mit tudnék még tenni, hogy még okosabb lehessen a fórumozás? :)