..Nadine.. Creative Commons License 2007.02.24 0 0 18
Ezekíül. Megint nem bántásbol mondom, csak személyes vélemény.

Van nektek is sok tervetek a 4-es metróra, ez tény. De, ezek általában, egy Eu-s pénzlekérésnél, vagy egy parlamenti költségvetés megszavazásánál nulla. Nagyon sok idő az amig centiről centire megtervezik (most tekintsünk el merre meg hogy megy) az alagutat az állomásokat, hozzá kapcsolodó egyébb felszin alatti és felszini munkákat stb stb.

Ezeket is elkészitették.

Hiába van ott a több tonnapapir meg terv, pénz is kell hozzá, ezt is megszerválták, hogy legyen, ilyen-olyan módszerekkel, az most sztem itt nem téme, itt maga a metró ténye a lényeg, pénz legyen a polidili témája, miből fizetik. Megvan a szeton is.

Elkezdték fúrni, épitgetni fúropajzs stb. Ez is oké. Épitgetik épitgetik. Egyszer kész lesz, 2010 2011 2012 valamikorra végig és a Bosnyákra.

Tehát sztem ha már valamit épitenek, s egy metrórol van szó, akkor felesleges épités közben, azért vitatkozni, hogy de még arra meg amarre meg emerre is menjen, meg az meg amaz ne legyen benne, stb. Akkor le kell állni ujra csinálni stb stb stb..

Hova akarok kijukadni?

Most megcsinálják a metrót.

Tudjátok merre megy milyen sűrűn stb stb. ehez kapcsolódoan, nem azt kéne - vagy pontosabban nem csak azt kéne - hangoztatni hogy igy rosz meg ugy rossz, hanem akkor megint leülni tervezni, DE MIT? :) a hozzá kapcsolódo felszini dolgokat.

Adva van egy Etele - Bosnyák metró, ehez biztos tudnátok javasolni felszini kapcsolódó hálozatot, hogy mi hogy változzon, mert fog változni, ha elkészül a mtró, s sztem most inkább már ebbe kéne feccölni az energiát, hogy jó legyen akkor ezzel a módszerrel az utasnak.

Gondolok én itt többek közt arra, hogyan változzanak a dél budai járatok utvonala, hova hordják mely állomásokra rá az utast, hogy jussanak be a lehető legésszerűbben a járatok az autópályárol a metróra. stb. Sztem ebben biztos tudnátok terveket alkotni, s igy ha már - elvben szar ez a metró - még akkor tudtok finomitani rajta.

Pl valami közvetlen út vagy buszsáv vagy bármi ami az autópályásról gazdagrétről érkező buszforgalmmat az etele térhez viszi. ez csak ötlet, biztos tudtok sok ötletet egy adot fix vonalho való elérésekre. Sztem ebbe (is) kéne feccölni az energiát, ha már meglesz akkor hogy alakuljon "fent" hozzá a dolog.

Vagy elég nektek csak az , hogy ne legyen meg álltsuk le legyen m4+ stb. s ha már ott vannak hogy demszky vágja a szallagot a metrón, s másnaptól már jár, s akkor észbekapni, hogy ne erre meg arra menjen?

Bár bizti vannak erre is tervek, mi merre menjen a metróhoz, de sztem erre gyurjatok mmár. A metró meg fog épülni, azon már nem tudtok mit tenni.