..Nadine.. Creative Commons License 2007.02.24 0 0 16
Amugy meg, a papir illetve a merevlemez mindent elbir.

Szép fenkölt terveitek vannak. (néha ránéz az ember s mást nem tud kinjában, csak röhögni. )

Okés, tervezzetek alkossatok stb. Itt vitassátok ki stb ...

De kérdem én, hányszor csináltatok belőle egy rövid kivonatot, s hányszor ismertettétek azt a mezei utasokkal, mondjuk pl a 7-es busz utasaival, s hányszor kérdeztétek ki őket, hogy nekik mi a jó, stb.

Komunista szombat keretei belül, - vagytok ugye közel 100-an - minden tagnap szépen fel kéne szállni egy- egy 7-es buszra vagy 49-es villamosra, vagy ami még szóbajön a metró utvonala kapcsán, meg felállitani szép kis pavilonokat forgalmasabb helyeken, stb stb , szóróanyag + kérdőiv, s kikérdezni azt a szerencsétlen utast, hogy neki mi is lenne a jó.

Metróépitők megtették vagy nem, ő dolguk. De ha ti az utasnak akartok jót, akkor előtte meg kéne kérdeni az utast is, s utána tervezni a Barcs- Záhony M4+-t

Sztem.

Érdemes végigrágni magatokat ezen a kérdésen is, s kimenni, megkérdezni az utast, csomó kérdőivet kiértékelni, stb s utána nekiesni a terveknek.

Vagy megtettétek?

Mert akkor érdeklődve várom az utasok véleményéből készitett kiértékelést, ddokumentet, stb-t amit csináltatok belőle. Még ha papirhajüt az is érdekes lehet.

Vagy nincs is ilyen nektek?

Nem a 110 ember igényeit kell itt nézni hanem a pár százezrét hogy ők mit akarnak., mert ha közhasznu szervezet akartok lenni, sztem a közt kéne szolgálni, de ilyen esetben fel kell mérni sztem a közt, hogy mit akar :)

S sztem általában itt a hiba a terveiteknél, hogy ötletetek mindenre van, csak azt a szerencsétlen utast, sokszor elfelejtitek megkérdezni, mit is akar. :)

Ha lesz ilyen metró4 utaskikérdezési akciótok, akkor megyek én is s töltök ki én is egy kérdőivet, hogy hozá tudjak járulni a munkátokhoz.

Addig is jól ellenkezést, jó tervezgetést :)