MyBaby Creative Commons License 2007.02.23 0 0 5343
A sárgadög kocsival jött, tök jól bírta. Egész nap aludt a csomagtartóban.
Mondjuk nekünk nagy a csomagtartónk és le is van fóliázva, szóval nem bántotta a nap sem. De őfelsége sokat volt autóban fiatalon is , és most 12 éves már. A család azon röhög, hogy az öreg nyugdíjas korára befizetett es Spanyol all inclusivra...

Mi délebbre vagyunk mint Fuengirola, nem tudom, hogy milyen lesz a tenger hőmérséklete nyáron.
Itt minden lakóparkban van saját medence, gondolom nyáron az kellemesebb lesz.
A "hegylánc" miatt itt valóban egyedülálló a klíma, egyébként 2-3 óra autóval a legközelebbi sípálya. Tehát mehetünk telelni!

A lakást béreljük, nem jár a melóhoz.

A magyar nyelv és történelem ismerete : gondolatban készülök arra, hogy a lehetőségekhez képest az anyanyelvét is elsajátítsa és a magyar történelmet.
A nagyszülők mind keményen nacionalisták, tehát erre ők is készülnek.
Ezen kívül sok magyar család van itt kint, magyar gyerekekkel, magyarul játszanak egymással. Valószínüleg mindent megteszünk majd, hogy megőrizze a magyarságát.
De kérdés, hogy a mai fiatalok között mennyire tudjuk majd befolyásolni...
Egyébként a spanyol nyelven kívül még bejön majd az angol is, mert nem kizárt, hogy nem az állami spanyol oviba /suliba fog járni, hanem a fizetősbe ahol angolos szigorral kardigánban és kisszoknyába kell öltöznie.

Itt már működik az állami és fizetős szféra, az államiban semmit nem tanulnak, tanár néha betalál az osztályba, a másik meg az ellentéte, felvételi van és fizetni kell havonta. Most az általános osztály havi 300 euróba kerül:-((
Előzmény: Fogár (5342)