Törölt nick Creative Commons License 2007.02.23 0 0 3515
Működik, de a listákon megjelenő cég már nem létezik. Tehát könyvelni tudok vele, csak nem tetszik a rajta szereplő név, meg a frissítéseket is jó lett volna telepíteni, bár ahogy elnéztem és letöltöttem a mostani demoját, és teszteltem pár tétellel, nulla változtatást hajtottak végre. Segítséget nem adtak, mikor mondtam, hogy szeretnék pár tételt nyom nélkül kitörölni (vagyis állították, hogy nem lehet, ami végül igaz is, ha a munka közben megnézem a végezhető műveletek listáját), nekem kellett több adatbázisizélő programot kipróbálni, mire találtam egyet és én, mint laikus kb 2 perc alatt kiszedtem.
Egyébként elég korlátozott az ember szabadsága munka közben, most pl véletlenül megynitottam egy évet egy ügyfél alól és véletlenül más (kereskedelmis kódokkal) adatbázissal. Namármost, évnyitást törölni nem lehet :( Most álljak neki kiszedni az adatbázis évre vonatkozó tábláit? vagy nyissak egy másik ügyfelet 1 karakter változtatással? Ehh.. Az ügyfélszolgálatuk elég kezdetleges, telefonos segítség nulla, küldjem el az adatbázist, minig ez a válasz. Hát nem küldöm, basszus. Nem vagyok én szőkenő, ha elmagyarázzák, mit kell tegyek, meg tudom csinálni...
Dolgozom még kulcs soft programokkal, elsőosztályúak, (talán az egyszeresük nem annyira, és épp ez kéne nekem) a telefonos ügyfélszolgálatuk bombasztikusan jó.
Előzmény: Jahno (3514)