Fogár Creative Commons License 2007.02.21 0 0 5321

:)) MyBaby  babakocsiteszter :D

 

na ma olyan interaktkív napom volt,4 h csak na...viszont  megérte...

 

lefoglaltuk a nyaralásunkat...eredetileg Kos,Rhodos volt a cél, majdnem Skiathos lett...és mivel helyprobléma és odajutásprobléma volt a végén maradtunk a jó öreg Krétánál :D...júlis végén megyünk, már most izgatottan várom. Azért foglaltunk ilyen korán mert szüleim üdülési jogával megyünk, amit már így is majdnem későn foglaltunk, mert alig van vhová hely...így "csak" az utazási költséget kell állni...ami meg végülis wizzairrel lesz...nagyon szuper lesz a hely....tengerparti üdülőfalu, sok sok medencével---gyerekmedence,játszótér, megőrző, játszószoba,etetőszék...kiságy, szóval teljesen bababarát a leírások alapján.

Sztem az időjárás miatt nem fogok egy percet sem aggódni...eredetileg horvátba akartunk menni...csak aztán szülők felajánlották ezt...így úgy döntöttünk jobb a biztos szuper klíma ugyanannyiért, mint a bizonytalan...és még a tenger is szuper homokos lesz, amibe talán Janka is beleslattyog néhanapján.

 

Jankának ténylegesen kint van a 6. foga is...lassan olyan igazi kisgyerekes lesz ez a mosoly---kissé nyűgös is volt az elmúlt időben miatta.

 

Beni, gratula az első fogacskához!...bnőm kislányának 11hósan jött az első...eddig ő tartja a rekordot :D

 

 

Előzmény: MyBaby (5320)