syllus Creative Commons License 2007.02.21 0 0 32

A gyülekezési törvény módosítására pl. semmi esély, pedig úgy szar az, ahogy van és kormányon a Fidesz is könnyen találkozhat balos tüntetőkkel, bár azoknak több eszük van, mint hogy télvíz idején sátorba költözzenek, de sose lehet tudni.

 

Egyfenét szar, csak nem tudják alkalmazni. Már rég ki kellett volna alakítani azt a joggyakorlatot, amely a gyülekezési jog és a vele konkuráló más alapjogok között van.

 

Például lehet-e éjjel-nappal tüntetni, zavarva ezzel az ott lakókat, hangosítás stb. Mert ezt nem a főváros elmebeteg rendeletében kellett volna kialakítani, hanem a bírói gyakorlatban. Lényegében erre csak a közlekedés rendjével kapcsolatban került sor. Mondjuk ott is elég gyengén, mert egészpályás útlezárást nem lehet, de 30 barom fél pályás lezárással a végtelenségig pokollá teheti több tízezer ember életét (2/a út)

 

A hülye kormány már teljesen belecsavarodott abba, hogy most utasítja-e a rendőrséget vagy sem. Holott van egy szerv, amelynek kutya kötelessége lenne fellépni az ilyen esetekben (beleértve a kordont, beleértve a félpályás útlezárás világvégéig történő engedélyezését stb.)

 

Ez pedig az ügysézség. Az ügyészség pedig nem áll a kormány irányítása alatt (ennyit a kormányzati túlhatalomról...), viszont ebből a sztoriból teljesen kimaradt.

 

 

 

 

Előzmény: Alpári Gnác (28)