Shiva72 Creative Commons License 2007.02.21 0 0 304
Bocs, még közben eszembe jutott valami....

Már amikor megkaptam Tőled, Soká, hogy "hiszen egytopikos nicked van" akkor gyanús volt, hogy valami érthetetlen "féltékenység" motoszkál Benned....
Érthetetlen, mert szerintem inkább örülni kellene, hogy több Magyar site is foglalkozik ezzel a témával.
Népszerűsíteni kellene, nem morgolódni...
Akinek "üzletrontás" annak persze lehet, hogy ez nem jön túl jól....Persze, ne áruljuk el a fogásokat, tartsuk meg magunknak, ez üzlet. Szerintem azonban ez nem üzlet.
Örülni kell, ha előjönnek a hozzáértők, és hozzászólnak egy-két témához....
És igenis örülök, hogy ez a téma is felvetődött, mert minél többet beszélünk róla, annál több ember érdeklődését kelti fel a hobbi iránt!!!!
Sajnálom, hogy Ti így gondolkodtok, én azt hiszem annak ellenére, hogy "egytopikos" vagyok, a kellő udvariassággal beszéltem Veletetek, úgy gondolom elég udvarias meghívást kaptatok, amivel nem éltetek.
Mondjuk ahhoz képest, hogy az indoklásotok szerint "nem értek rá" ahhoz képest itt már nekem is elég sokszor válaszoltatok.Ennyi erővel már a másik fórumban értelmes dolgokról is beszélgethettünk volna. Na mindegy.

Ha csípi a szemeteket, hogy van egy másik fórum ebben a témában, én megígérem Nektek, hogy itt nem fog többet elhangzani ama fórum címe.

A google már így is megtalálja, és a legtöbb lap.hu-n is ott vagyunk...

Üdvözlettel: Shiva