tracy71 Creative Commons License 2007.02.19 0 0 5247

Szép jó reggelt mindenkinek!

 

Képzeljétek, ma éjszaka itt járt az álommanó. Még mindig alszik a kisfiam (bár fél 10 volt, hogy este elaludt!) De legalább nem volt éjszakai ébredés.

 

Zsuzsa! Nahát, micsoda szülinapi parti! Ez aztán emlékezetes! Gyönyörűek a képek a kicsiről, igazi bájos leánykává cseperedett!

 

MyBaby: a hálivúúdi mosoly valami pazar!!!!! Látom nálatok is megvan a fogköz,mint nálunk (csak nálunk ennél is nagyobb)

 

Tasha: Parázni éppen nem parázok a beszéd nem léte miatt, de már nagyon várom, hogy mikor fog értelmes szavakat mondani.

 

Nyúl: elolvastam mégegyszer a hsz.-odat. Egy kissé félre értelmeztem. De tény, hogy más helyről is hallottam, hogy tapsoltatják a gyereket, meg adnak neki valamilyen tárgyat, meg visszakérik, meg hasonlók. Szóval erről ennyit....

 

Kismica: Mi azóta adunk cipőt a kis maratoni futónkra, mióta elkezdett járni (kapaszkodással). Nekünk ezt javasolta a védőnő.

 

Fogár: Nálunk is úgy kezdődött, hogy néhány lépés anya nélkül, aztán meg napról napra ügyesebb lett. A néhány lépés anya nélkült követte azokban a napokban, hogy már csak az egyik kezét engedte megfogni. Most meg sokszor már egyet se....