Fogár Creative Commons License 2007.02.18 0 0 5241

sziasztok!

 

huhh, micsoda termés...hétvégén mindenki látom aktívkodott.

 

mi voltunk Yamato-n, majd vacsizni...Janka szombaton délelőtt lement nagyizni, így miénk volt a hvége-kecó :)

persze már itthon szuszmózik, ma hazahoztuk.

 

ertal: melyik babakocsink tetszett meg neked? Ha a nagykerekű Cam, olyat elég sok helyen lehet kapni...pl TESCO-ban is.

 

MyBaby&Kismica: hát szerintem ti annyi babakocsit leteszteltetek az elmúlt 1évben, hogy lassan nyithatnátok egy "mindent a babakocsikról" topicot :)

nekünk most jóideje bejött egy a CAM Apollo, ill a Brevi-Colibri...igaz ha Janka nagyon előre csúszik befékezi a lábával a kereket, viszont alapból szupi kis kocsi

én asszem nem tervezek újat vásárolni...még megvan a PP Venezia- csak most Janka másodunokatesója használja.

 

toria: nálunk jövő nyári érkezéssel van tervbevéve öcsihugi...persze nem tudom majd hogy fog sikerülni az érkezés dátum...

 

tapsolás...nekünk nem is tudom mikor kezdte Janka, de már jóideje csinálja...persze én nem kötném korhoz ezeket, mert vmben viszont hátrébb jár...totálisan változó sztem ilyenkor már a gyerekek fejlődése...melyiket mi érdekli jobban

 

pl tud csipcsipcsókázni, kerekecske gombocskát is mutatja, ha kérdezem tőle hol a kutya szeme,orra...stb megmutatja...meg tudja keresni a maciját, cumiját...érti a gyere ide, nem szabad, hozd ide, kérem...stb alapdolgokat. Jaaa...piszézni is tudunk :) meg igazából olyan sok mindent megért amit mondunk már neki...annyira okosodik napról napra, szívja magába az új dolgokat, mint egy kis szivacs.

 

viszont még nem megy egyedül...és nagyon úgy tűnik bátorság nincs hozzá...ma véletlen nem figyelt és nem fogta meg a kezem...3-4lépést tett meg egyedül, gyönyörűen :) aztán mikor észrevette magát bedőlt anyu ölébe.

 

kismica: hát nem semmi helyzet...én családom sem egyszerű...rengeteg sok balhé volt és acsarkodás...mostmeg...full ellenkező minden.

 

jaaajjjj

 

RÉKÁNAK BOLDOG FÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

 

asszem vége a novellának...vm-t tuti kihagytam amit akartam...majd holnap bepótolom...hulla vagyok, jó mozgalmas hvégém volt...meg kicsit macskajajos is vagyok :)