Gyáva Nyúl Creative Commons License 2007.02.17 0 0 5202
borcsi, tök jó, h jobban van Nojka!! reméljük, h most már ez így is marad.

MyBaby, a piac király lehet. bár én nem vagyok egy olajbogyó-rajongó. :) tök jók a képek is. a babykomp nem veszélyes? mondjuk, ahogy láttam, ott van tere a lányodnak, szóval nem küszöbtől küszöbig megy vele.

hú, képzeljétek, a fiamra este megint rájött a kilométerhiány - ilyen már sokszor volt, ilyenkor mondjuk fél óráig összevissza rohangál (négykézláb) a labdája után. na, tegnap viszont nagyrészt kétlábon csinálta!!! egyszerre tud olyan másél-két métert menni, akkor térde esik, de tegnap egyből felpattant és rohant tovább - hozzám, az apjához, vagy a nagyanyjához. nagyon helyes volt. és ha belegondolok, h még nincs egy hete, h megtette az első egy-két kapaszkodás nélküli lépést... *nyúl büszke*

még nem írtam, mi hogy kajálunk. Szóval:
reggeli: fél 9-9, szoptatás,
ebéd: fél 1-1 főzelék v. tészta+hús/sajt, plusz ált. még kér gyümölcsdesszertet is a kis éhenkórász :) , meg falatkák a mi kajánkból (ha nem ugyanazt esszük)
uzsonna: fél 5-5, gyümölcs joghurttal/túróval/müzlivel/zabpehellyel, végső esetben rizspéppel
vacsora 1.: fél 8-8, főzelék hússal/sajttal + banán v. ha maradt az uzsonnából, meg kóstolás a mi kajánkból
vacsora 2.: 9-fél 10: szoptatás (alig valami, csak az íze kedvéért :) ) + 280 g táp. Illetve amióta beteg, többet akar szopni, és csak olyan 100-150 g tápot eszik utána.
Előzmény: borcsi555 (5200)